Melissa Bak, winnaar van de Beauty Awards 2019 en student van U-Consultancy!

Melissa Bak, student aan onze opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialist is winnaar van de prijs voor beste schoonheidsspecialiste van Regio West! Gefeliciteerd! Dit verhaal schreef zij kort na haar nominatie.

Ik heb zoveel geleerd van mijn opleiding bij U-Consultancy. Ik merk dat ik door de opleiding veel meer verdieping in bepaalde behandelingen heb gekregen. Doordat ik deze kennis kreeg begon ik op een andere manier naar de huid te kijken en kon ik mijn klanten beter te hulp staan.

Ik heb nu veel meer zekerheid bij het opmerken en doorsturen van huidaandoeningen bij mijn klanten. Uiteindelijk heeft dit mij zelfvertrouwen gegeven in mijn diagnoses richting de klant. Doordat de cursus met praktijkvoorbeelden en duidelijke theoretische modules werkt kan ik nu veel beter diagnoses onderbouwen richting mijn klanten. Dit krijg ik ook terug als feedback vanuit mijn klantenkring. Zij hechten waarde aan de specialisatie die ik heb gekregen. Ze geven het ook aan als prettig te ervaren dat ze bij een specialist komen die zich constant doorontwikkeld. Het fijne van
U-Consultancy was ook dat ik de flexibiliteit had om de intensiviteit van mij opleiding te bepalen. Ik kon zelf bepalen wanneer ik mijn lessen kreeg en dat bood mij de vrijheid om soms meer en soms minder lessen te volgen.

Ook heb ik uiteindelijk gekozen voor om de cursus ontharing en laseren te volgen. Eerst twijfelde ik hier heel erg over omdat ik niet wist of dit de moeite waard was. Uiteindelijk heb ik het toch gedaan doordat mijn docent zo enthousiast was over het onderwerp. De eerste lessen waren erg leuk en ben ik blij dat ik hiervoor gekozen heb. De theorie werd duidelijk uitgelegd door de modules met praktijkvoorbeelden. Toen ik dit kenbaar gemaakt had bij mijn klanten zag ik meteen een toename in klanten die om deze behandeling vroegen. Erg leuk om meteen resultaat te zien.
Sinds mijn opleiding bij U-Consultancy en nominatie voor de beauty award zie ik echt een stijging in klanten. Ik vind het super prettig dat ik hun passend en onderbouwd advies kan bieden om ze zo optimaal te helpen.

Melissa Bak
Skin Plus, Rotterdam

skinplus.nl


VOLG NET ALS MELISSA DE OPLEIDING TOT MEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALIST