Verdiepingsdag Dermatologie voor kappers, haarstylisten en haarwerkers

naamloos

Het herhalen en terugkijken op opgedane kennis is een van de belangrijkste dingen om zo actueel mogelijk te blijven. Daarom bieden wij sinds kort een verdiepingsdag aan voor kappers en haarwerkers die bij U-Consultancy de basis- en vervolgopleiding dermatologie hebben gevolgd.

Hoe ziet deze verdiepingsdag dermatologie voor kappers en haarwerkers eruit?

Op verzoek van vele cursisten hebben wij een verdiepingsdag dermatologie opgezet voor kappers en haarwerkers, die bij ons de basis- en vervolgopleiding dermatologie hebben gevolgd.

Voor deze dag kun je eigen casuïstieken insturen. Deze casuïstieken zullen met de dermatoloog bekeken en besproken worden. Daarnaast zullen de volgende onderwerpen worden behandeld:
– Verdieping psoriasis en Seborroïsch eczeem
– Enkele bijzondere beelden
– Verdieping alopecia cicatricialis
– Pluis of niet pluis
– Ingrediënten lezen op etiketten van haarproducten
– Contactallergie haarproducten

Kosten
De deelnamekosten bedragen voor de verdiepingsdag € 295,- btw-vrij. Inclusief lunch en borrel met een hapje en een drankje.

Data
– Maandag 27 mei 2024

Certificaat
De opleiding duurt een volledige dag. Aan het einde van deze dag wordt er een bewijs van deelname uitgereikt, getekend door dermatologen.

Toelatingseisen
Basis- en vervolgopleiding dermatologie voor kappers, haarwerkers en haarstylisten zijn gevolgd en voldoende afgerond.

 

Reviews (cursisten 2023)
“De nascholing houdt mij bij mijn dagelijkse werk scherp in alle onderdelen. Wederom vandaag veel geleerd en besproken”.

“Hele kundige training gehad van iemand er verstand van heeft!”

“Ik vind de nascholing persoonlijk erg prettig. Even het geheugen opfrissen en (eigen) casussen doornemen. Zelf wil ik dit 1 à 2 keer per jaar blijven doen. Buiten dat het leerzaam is, is het ook een fijn netwerkmoment!”

 

Vragen?
Klik hier…

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN