Studiereis Dermatologie voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, pedicuren en podotherapeuten op Curaçao

Van 16 tot en met 23 januari 2021 organiseert Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, voor de twaalfde keer een studiereis dermatologie voor cursisten naar Curaçao. Op deze studiereis kun je de basis- en/of vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten volgen, maar ook de volgende Masterclasses: module 14 Signalering en preventie van huidkanker (geaccrediteerd voor huid-en podotherapeuten), module 15 Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn, module 16 Cosmeceuticals, module 18 Medische communicatie en dossiervorming. Wil je ook mee met deze leuke én leerzame reis? Leer hieronder meer over de studiereis dermatologie!


Let op: i.v.m. het coronavirus is de Curaçaoreis dit jaar onder voorbehoud. U kunt zich gewoon inschrijven, mocht de reis niet door kunnen gaan, laten wij dit tijdig weten. Wij raden u aan om nog geen vliegtickets te boeken.


Het programma voor de studiereis dermatologie januari 2021
16 januari vertrek uit Nederland
17 januari welkomstdiner (niet inbegrepen)
18 en 19 januari basisopleiding dermatologie
18 januari Masterclass Cosmeceuticals
19 januari Masterclass Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn
20 januari vrije dag
21 januari Masterclass Signalering en preventie van huidkanker
21 en 22 januari vervolgopleiding dermatologie
22 januari Masterclass Medische communicatie en dossiervorming
22 januari de certificaatuitreiking en een diner (niet inbegrepen)
23 januari vertrek naar Nederland
24 januari aankomst Schiphol

De opleidingen worden gegeven wanneer er minimaal 10 deelnemers zijn voor de betreffende opleiding. Laat het ons dus weten als je interesse hebt om mee te gaan met de studiereis en in welke opleiding je interesse hebt. Dit kun je doen door je al gelijk in te schrijven, maar indien je dit nog niet wilt, stuur dan een mail naar secretariaat@uconsultancy.nl.

De toetsing vind schriftelijk plaats ter plekke. De portfolio opdrachten worden naderhand in Nederland gemaakt en ingeleverd.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Wanneer je de basis- en vervolgopleiding dermatologie bij U-Consultancy hebt gevolgd of de vervolgopleiding wilt volgen op Curaçao, kun je ook de Masterclasses volgen. Meer informatie over de Masterclasses vind je hier.
Als huidtherapeut of podotherapeut kun je ook meedoen aan de module Signalering van huidkanker. Meer informatie over de modules voor huidtherapeuten vind je hier en over de  modules voor podotherapeuten en pedicuren klik hier.

Wil je mee met deze leuke en leerzame reis? De opleiding, onder leiding van een Nederlandse dermatoloog, wordt gegeven op het Morena Resort waar je ook het verblijf kunt boeken. Ook is het mogelijk te boeken bij een ander resort of kun je er voor kiezen om een appartement of villa met meerdere personen te delen.

Voor de complete inhoud van de basisopleiding klik hier, voor de vervolgopleiding klik hier en voor de Masterclasses klik hier.

Kosten opleiding (exclusief reis- en verblijfkosten)
Basisopleiding € 625,- btw-vrij
Vervolgopleiding € 625,- btw-vrij
Masterclass Signalering en preventie huidkanker € 395,- btw-vrij
Masterclass Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn € 395,- btw-vrij
Masterclass Cosmeceuticals € 395,- btw-vrij
Masterclass Medische communicatie en dossiervorming € 395,- btw-vrij

Afhankelijk van uw situatie, kan de studie fiscaal aftrekbaar zijn.

Accreditatie 
Voor podotherapeuten is er accreditatie verleend door StADAP:
– Masterclass Signalering en preventie van huidkanker: 8 punten (NVH en NVvP)

– Accreditatie voor huidtherapeuten is in aanvraag

– Voor de andere opleidingen kunt u vrije studiepunten verkrijgen

Prijzen  accommodatie (onder voorbehoud), met U-Consultancy studiereis, 25% korting

• 1-slp kamer app Breeze, standard occ 1-2, prijs per nacht € 150,-
• 2-slp kamer app Aura, standard occ 1-2, prijs per nacht € 180,-
• 2-slp kamer app Regal, standard occ 1-2, prijs per nacht € 186,-
• 3-slp kamer villa Azul, standard occ 1-4, prijs per nacht € 255,-
• 4-slp kamer villa Ambiente, standard occ 1-6, prijs per nacht € 340,-
* ivm koerswisselingen kunnen de definitieve prijzen afwijken

Uiteraard is het ook mogelijk om een partner mee te nemen en/of uw eigen reis(duur) samen te stellen!

Morena Resort

Dit eco-resort is een aanwinst voor Jan Thiel Baai. Prachtige villa’s en appartementen in Caribische sfeer. Natuur en comfort gaan hand in hand bij Morena Resort. De klimatologisch ontworpen tropische villa’s en appartementen zijn verfrissend koel en hoogwaardig afgewerkt. Bijzonder mooi is het interieur gemaakt van duurzame en originele “fair trade” materialen.
Kijk hier voor meer informatie over het resort.

Terugblik op de studiereis Curaçao 2020

In januari 2020 organiseerde Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, voor de elfde keer een studiereis naar Curaçao.

Kennis vormt steeds meer het sleutelwoord voor succesvol opereren. Kennis op peil houden en bijblijven in je vak betekent je blik verruimen en zoeken naar nieuwe ideeën en mogelijkheden. Een studiereis is daarbij een uitstekend hulpmiddel en waarom dan niet op een zonovergoten eiland? Een studiereis biedt de gelegenheid om in een relatief korte tijd intensief opgeleid te worden. Juist door een paar dagen weg te zijn, is het ook effectiever. Naast het opdoen van kennis en inspiratie is een studiereis natuurlijk dé gelegenheid om je netwerk uit te breiden. De opleiding is niet alleen leerzaam en leuk, maar ook nog eens gemakkelijk te combineren met een heerlijke vakantie!

Op de studiereis waren zowel schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en medisch pedicures aanwezig. Tijdens de Masterclass Signalering en preventie van Huidkanker konden de cursisten gelijk hun kennis over de donkere huid toepassen op de modellen die aanwezig waren. De cursisten hebben aangegeven dat ze het een hele mooie, bijzondere ervaring vonden waar ze veel hebben geleerd. Veel cursisten hebben aangegeven ook volgend jaar weer mee te willen. Deze staat al gepland, namelijk van 16 t/m 23 januari 2021. 

Na een intensieve cursusweek werd de studiereis feestelijk afgesloten met het uitreiken van de certificaten en een afscheidsborrel. Er wordt al uitgekeken naar de twaalfde editie in 2021.

Reacties van cursisten

Het waren gezellige en vooral informatieve dagen. Ik heb nu beduidend meer inzicht in huidafwijkingen en wat te doen. – Marieke van Dinther

Een belevenis voor de rest van mijn leven! Ontzettend leerzaam, goed, leuk, speels en niet te langdradig uitgelegd. Een investering in mijzelf en tevens voor de klanten. – Rancy Tuijp

Prima theoretische kennis opgedaan over toegepaste dermatologie in mijn vak. Echt een toevoeging!!” – Jeanine Harthoorn

Het  afgelopen jaar heb ik voor mijn salon de studiereis naar Curaçao mogen volgen. Tijdens deze onwijs leuke studiereis heb ik veel geleerd van de dermatologen die les gaven. Daarnaast heb ik veel leuke, nieuwe contacten opgedaan met vakgenoten en genoten van het heerlijke eiland! Het verblijf was top, buiten les krijgen was heerlijk en de sfeer was gezellig en relaxed. De ideale combinatie van kennis opdoen en ontspanning. Ook kregen we voldoende tijd om het eiland te verkennen en heb ik veel inspiratie gekregen van de studiegenoten die mee waren! Het welkomsdiner en de afscheidsbbq die Carla georganiseerd had, maakte deze studiereis compleet. Een ervaring om nooit te vergeten! – Melissa

Voordat ik mijn eerste studiereis naar Curaçao boekte had ik mij er al een aantal jaren op “verheugd”. Ik wilde het zo graag een keer meemaken, maar er was steeds wel een reden om niet te gaan: kinderen te klein, te druk, geen oppas, salon te lang gesloten etc. Ondertussen ben ik 2 keer mee geweest en ik kan het iedereen aanraden. – Kim

In een prachtige, relaxte omgeving jouw kennis over de huid naar een hoger niveau tillen. Fijne docenten die op een prettige en begrijpelijke manier les geven. Ideeën uitwisselen met collega’s en ‘s avonds heerlijk onder de palmboom met de voeten in het zand genieten van de ondergaande zon. Dat zijn toch wel de krenten in de pap die we onszelf moeten gunnen! 

Een prachtig eiland, kennis vergroten en gezelligheid met vele lieve collega’s uit het vak! Lieve Carla, Dermatologen én studiegenoten, bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! Echt een aanrader!

Zie hier de impressies van de studiereizen van de afgelopen jaren.

Vragen?
Klik hier…

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN