Van de Tropen naar de Wadden: de studiereis 2021 gaat naar Vlieland!

Wegens de lockdown gaat de studiereis 2021 helaas niet door. Scrol verder op de pagina voor informatie over de studiereis naar Curaçao in januari 2022.

Van 12 t/m 16 februari 2021 organiseert Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, voor de twaalfde keer een studiereis dermatologie voor cursisten. Vanwege de coronacrisis is de reis dit jaar wat dichter bij huis, namelijk op Vlieland! Op deze studiereis kun je de basis- en/of vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten volgen, maar ook de volgende Masterclasses: module 14 Signalering en preventie van huidkanker (geaccrediteerd voor huid-en podotherapeuten), module 15 Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn, module 16 Cosmeceuticals, module 18 Medische communicatie en dossiervorming. Wil je ook mee met deze leuke én leerzame reis? Leer hieronder meer over de studiereis dermatologie!Elk jaar gaat U-Consultancy samen met een groep enthousiaste en leergierige schoonheidsspecialisten op studiereis naar Curaçao. Elk jaar is dit weer een daverend succes met leerzame lessen, gezelligheid, veel zon en leren van elkaar. Wij kijken er daarom ook elk jaar weer naar uit. 

Helaas is het dit jaar niet mogelijk om naar Curaçao te gaan in verband met de aanhoudende coronacrisis. De situatie betreft reizen naar het buitenland blijft erg onzeker en U-Consultancy moet kunnen garanderen dat een reis veilig verloopt. Het is om deze reden dat er vroegtijdig besloten is om de reis naar Curaçao niet door te laten gaan.
 
Maar, niet getreurd. Onder voorbehoud van de Nederlandse regelgeving en bij voldoende deelname hebben wij namelijk een andere studiereis georganiseerd. Iets dichter bij huis, maar daarom niet minder gezellig: we gaan naar Vlieland!

Vanaf zaterdag 13 februari tot en met dinsdag 19 januari zullen wij vertrekken naar het mooie eiland en verblijven in het WestCord Strandhotel Seeduyn. Dit prachtige hotel heeft uitzicht op de duinen en de Noordzee. Een unieke locatie in Nederland!

het Westcord hotel

Wat gaan we doen?
Op vrijdag 12 februari starten we met een gezellig welkomsdiner (op afstand) met alle cursisten en dermatologen. Verder staat de basis- en vervolgopleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten.op het programma. De uitgelegen kans om de opleiding binnen een kort tijdsbestek te voldoen. Ze sluiten namelijk naadloos op elkaar aan en er is voldoende tijd om met collega’s te sparren over de opgedane kennis. ’s Avonds  is er voldoende tijd om na te praten, maar natuurlijk ook om de omgeving te verkennen.

Ook worden er een aantal masterclasses gegeven: cosmeceuticals, huidfotografie, het signaleren van huidkanker en medische communicatie. Let op: deze kunnen alleen gevolgd worden door cursisten die ook de basis- en vervolgopleiding al hebben afgerond.

Dus ben jij een enthousiaste en bekwame schoonheidsspecialist en wil jij je verder specialiseren in de huid, op één van Nederlands’ mooiste eilanden? Meld je dan nu aan voor de studiereis naar Vlieland van 12 t/m 16 februari 2021.

Prijs & boeken
Prijs kamer:     €109,- p.p.p.n. of €124,- per 2 personen (exclusief €2,05 toeristenbelasting). Bij het online boeken van een kamer krijg je 5% korting door de code FRIEND5 in te vullen bij kortingscode.
Overtocht boot:      €29,70 (retour)
Welkomstdiner:     €34,50

Tot 48u van tevoren kunt u kosteloos annuleren voor de hotelkamer.
De kamer, de boottocht en de reis naar Harlingen Haven dient u zelf te regelen. Zodra u zich heeft ingeschreven ontvangt u hier meer informatie over.

De terugtocht op 16 februari zal met de boot per 16:50 gaan. Om die reden zijn de opleidingen op die datum tot 15.45.

Opleidingen en data
Het is mogelijk om zelf te beslissen welke opleidingen en/of masterclasses u graag wilt volgen. Zo kunt u uw reis zelf inplannen naar uw interesses! De data van de aangeboden opleidingen:

Basisopleiding dermatologie: 13 & 14 februari 2021
Vervolgopleiding dermatologie: 15 & 16 februari 2021
Masterclass Cosmeceuticals: 13 februari 2021
Masterclass Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn: 14 februari 2021
Masterclass Signalering en preventie van huidkanker: 15 februari 2021
Masterclass Medische communicatie en dossiervorming: 16 februari 2021

De opleidingen zijn van 09:00 – 16:00, met uitzondering van de laatste dag, waar we een kwartiertje eerder zullen stoppen om op tijd op de boot aanwezig te zijn.

Kosten opleiding (exclusief reis- en verblijfkosten)
Basisopleiding € 595,- btw-vrij
Vervolgopleiding € 575,- btw-vrij
Masterclass Signalering en preventie huidkanker € 395,- btw-vrij
Masterclass Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn € 395,- btw-vrij
Masterclass Cosmeceuticals € 395,- btw-vrij
Masterclass Medische communicatie en dossiervorming € 395,- btw-vrij

De cursusprijs is inclusief het onderwijsmateriaal, koffie/thee en lunch.

Afhankelijk van uw situatie, kan de studie fiscaal aftrekbaar zijn.

Laat het ons weten als je interesse hebt om mee te gaan met de studiereis en in welke opleiding je interesse hebt. Dit kun je doen door je al gelijk in te schrijven, maar indien je dit nog niet wilt, stuur dan een mail naar secretariaat@uconsultancy.nl.

De toetsing vind schriftelijk plaats via de online-leeromgeving. Deze kunt u na afloop thuis maken.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

15 tot en met 22 januari 2022 hopen wij weer op studiereis naar Curaçao te gaan. Lees hieronder meer!

Programma:

Zaterdag 15 januari: vertrek uit Nederland
Zondag 16 januari: welkomstdiner op het Morena Resort
Maandag 17 januari: Basisopleiding dermatologie en Masterclass cosmeceuticals
Dinsdag 18 januari: Basisopleiding dag 2 en Masterclass huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn
Woensdag 19 januari: vrije dag
Donderdag 20 januari: Vervolgopleiding dermatologie en Masterclass signalering en preventie van huidkanker
Vrijdag 21 januari: Vervolgopleiding dag 2 en Masterclass medische communicatie en dossiervorming
Zaterdag 22 januari: vertrek uit Curaçao

Wanneer je de basis- en vervolgopleiding dermatologie bij U-Consultancy hebt gevolgd of de vervolgopleiding wilt volgen op Curaçao, kun je ook de Masterclasses volgen. Meer informatie over de Masterclasses vind je hier.
Als huidtherapeut of podotherapeut kun je ook meedoen aan de module Signalering van huidkanker. Meer informatie over de modules voor huidtherapeuten vind je hier en over de  modules voor podotherapeuten en pedicuren klik hier.

Wil je mee met deze leuke en leerzame reis? De opleiding, onder leiding van een Nederlandse dermatoloog, wordt gegeven op het Morena Resort waar je ook het verblijf kunt boeken. Ook is het mogelijk te boeken bij een ander resort of kun je er voor kiezen om een appartement of villa met meerdere personen te delen.

Voor de complete inhoud van de basisopleiding klik hier, voor de vervolgopleiding klik hier en voor de Masterclasses klik hier.

Kosten opleiding (exclusief reis- en verblijfkosten)
Basisopleiding € 625,- btw-vrij
Vervolgopleiding € 625,- btw-vrij
Masterclass Signalering en preventie huidkanker € 395,- btw-vrij
Masterclass Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn € 395,- btw-vrij
Masterclass Cosmeceuticals € 395,- btw-vrij
Masterclass Medische communicatie en dossiervorming € 395,- btw-vrij

Afhankelijk van uw situatie, kan de studie fiscaal aftrekbaar zijn.

Accreditatie 
Voor podotherapeuten is er accreditatie verleend door StADAP:
– Masterclass Signalering en preventie van huidkanker: 8,5 punten (NVvP) en 16,5 punt (NVH).

– Voor de andere opleidingen kunt u vrije studiepunten verkrijgen

Prijzen  accommodatie (onder voorbehoud), met U-Consultancy studiereis, 25% korting

• 1-slp kamer app Breeze, standard occ 1-2, prijs per nacht € 150,-
• 2-slp kamer app Aura, standard occ 1-2, prijs per nacht € 180,-
• 2-slp kamer app Regal, standard occ 1-2, prijs per nacht € 186,-
• 3-slp kamer villa Azul, standard occ 1-4, prijs per nacht € 255,-
• 4-slp kamer villa Ambiente, standard occ 1-6, prijs per nacht € 340,-
* ivm koerswisselingen kunnen de definitieve prijzen afwijken

Uiteraard is het ook mogelijk om een partner mee te nemen en/of uw eigen reis(duur) samen te stellen!

Morena Resort

Dit eco-resort is een aanwinst voor Jan Thiel Baai. Prachtige villa’s en appartementen in Caribische sfeer. Natuur en comfort gaan hand in hand bij Morena Resort. De klimatologisch ontworpen tropische villa’s en appartementen zijn verfrissend koel en hoogwaardig afgewerkt. Bijzonder mooi is het interieur gemaakt van duurzame en originele “fair trade” materialen.
Kijk hier voor meer informatie over het resort.

Terugblik op de studiereis Curaçao 2020

In januari 2020 organiseerde Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, voor de elfde keer een studiereis naar Curaçao.

Kennis vormt steeds meer het sleutelwoord voor succesvol opereren. Kennis op peil houden en bijblijven in je vak betekent je blik verruimen en zoeken naar nieuwe ideeën en mogelijkheden. Een studiereis is daarbij een uitstekend hulpmiddel en waarom dan niet op een zonovergoten eiland? Een studiereis biedt de gelegenheid om in een relatief korte tijd intensief opgeleid te worden. Juist door een paar dagen weg te zijn, is het ook effectiever. Naast het opdoen van kennis en inspiratie is een studiereis natuurlijk dé gelegenheid om je netwerk uit te breiden. De opleiding is niet alleen leerzaam en leuk, maar ook nog eens gemakkelijk te combineren met een heerlijke vakantie!

Op de studiereis waren zowel schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en medisch pedicures aanwezig. Tijdens de Masterclass Signalering en preventie van Huidkanker konden de cursisten gelijk hun kennis over de donkere huid toepassen op de modellen die aanwezig waren. De cursisten hebben aangegeven dat ze het een hele mooie, bijzondere ervaring vonden waar ze veel hebben geleerd. Veel cursisten hebben aangegeven ook volgend jaar weer mee te willen. Voor 2021 hebben we deze reis helaas moeten annuleren wegens Covid-19. We hopen dit weer aan te kunnen bieden in 2022.

Na een intensieve cursusweek werd de studiereis feestelijk afgesloten met het uitreiken van de certificaten en een afscheidsborrel.

Reacties van cursisten

Het waren gezellige en vooral informatieve dagen. Ik heb nu beduidend meer inzicht in huidafwijkingen en wat te doen. – Marieke van Dinther

Een belevenis voor de rest van mijn leven! Ontzettend leerzaam, goed, leuk, speels en niet te langdradig uitgelegd. Een investering in mijzelf en tevens voor de klanten. – Rancy Tuijp

Prima theoretische kennis opgedaan over toegepaste dermatologie in mijn vak. Echt een toevoeging!!” – Jeanine Harthoorn

Het  afgelopen jaar heb ik voor mijn salon de studiereis naar Curaçao mogen volgen. Tijdens deze onwijs leuke studiereis heb ik veel geleerd van de dermatologen die les gaven. Daarnaast heb ik veel leuke, nieuwe contacten opgedaan met vakgenoten en genoten van het heerlijke eiland! Het verblijf was top, buiten les krijgen was heerlijk en de sfeer was gezellig en relaxed. De ideale combinatie van kennis opdoen en ontspanning. Ook kregen we voldoende tijd om het eiland te verkennen en heb ik veel inspiratie gekregen van de studiegenoten die mee waren! Het welkomsdiner en de afscheidsbbq die Carla georganiseerd had, maakte deze studiereis compleet. Een ervaring om nooit te vergeten! – Melissa

Voordat ik mijn eerste studiereis naar Curaçao boekte had ik mij er al een aantal jaren op “verheugd”. Ik wilde het zo graag een keer meemaken, maar er was steeds wel een reden om niet te gaan: kinderen te klein, te druk, geen oppas, salon te lang gesloten etc. Ondertussen ben ik 2 keer mee geweest en ik kan het iedereen aanraden. – Kim

In een prachtige, relaxte omgeving jouw kennis over de huid naar een hoger niveau tillen. Fijne docenten die op een prettige en begrijpelijke manier les geven. Ideeën uitwisselen met collega’s en ‘s avonds heerlijk onder de palmboom met de voeten in het zand genieten van de ondergaande zon. Dat zijn toch wel de krenten in de pap die we onszelf moeten gunnen! 

Een prachtig eiland, kennis vergroten en gezelligheid met vele lieve collega’s uit het vak! Lieve Carla, Dermatologen én studiegenoten, bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! Echt een aanrader!

Zie hier de impressies van de studiereizen van de afgelopen jaren.

Vragen?
Klik hier…

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN