Opfrisdag dermatologie voor schoonheidsspecialisten – Dermasalon 2017

Opfrisdag dermatologie voor schoonheidsspecialisten
Kennis opfrissen en inspiratie opdoen tijdens de opfrisdag dermatologie

Heeft u deelgenomen aan de basis- of vervolgopleiding ‘Dermatologie voor schoonheidsspecialisten’? Kom dan naar de ‘Opfrisdag dermatologie’ van U-Consultancy om  uw kennis op te frissen en oud-medecursisten weer te ontmoeten!

Dit jaar kunt u uw kennis opfrissen op het Dermatologie congres Dermasalon 2017, maandag 30 oktober, Hart van Holland te Nijkerk.

Het Dermatologie congres waar alle professionals binnen de huidzorg samenkomen. De laatste medische ontwikkelingen binnen de dermatologie worden behandeld door bekende professionals in huidzorg. Ben jij op de hoogt van de laatste ontwikkelingen in de Dermatologie? Een niet te missen evenement voor professionals!

Klik hier voor meer informatie. Klik hier om je aan te melden.

Een greep uit het programma:

Huidkanker, de positieve en negatieve effecten van de zon, pigmentstoornissen,feiten en fabels over cosmetica, hidradenitis suppurativa, menopauze en de huid, specifieke nagelafwijkingen, Alopecia androgenetica, psychodermatologie, psoriasis en de laatste ontwikkelingen in de Dermatologie.

Professionaliseren wordt ook beloond: voor het deelnemen aan het evenement ontvang je een certificaat en accreditatiepunten
Verslag van de opfrisdag 2014 verschenen in vakblad “De Schoonheidsspecialist”

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN


 

“Het was prettig om een paar jaar na de opleiding mijn kennis weer op te frissen en belangrijke aandoeningen weer te bespreken. Ik had daar echt behoefte aan.”
Willeke Hammink, Schoonheidssalon ZenBeautyZone

“Deze opfrisdag werd heel duidelijk en in verstaanbare taal gegeven. Alles was duidelijk gedocumenteerd met goede foto’s.”
Caroline Fanck, Passie voor je Huid

“Zeer nuttig. Je gebruikt niet alles iedere dag. Soms zakt kennis wat weg, dus dan is het goed weer even alles door te nemen.”
Reiny Metz

“Op 6 juni ben ik voor de 2e keer naar de opfrisdag voor schoonheidsspecialisten geweest, dit keer locatie Nieuwegein.
En ook nu was het weer een zeer leerzame en goed verzorgde dag, inclusief heerlijke lunch en een high tea. Het is erg prettig om de opgedane kennis van de opleiding weer eens allemaal door te nemen. Ik kom er altijd weer vol enthousiasme van thuis. Ik hoop ieder jaar aan deze dag te kunnen deelnemen, omdat ik het belangrijk vind om buiten de herhaling ook op de hoogte te blijven van eventuele nieuwe ontwikkelingen. Kortom een zeer gezellige,nuttige dag!”
Jacqueline Zindel-Bergman, A case of Beauty