Congressen & Beurzen

Op deze pagina vindt u de congressen en beurzen waar U-Consultancy aanwezig zal zijn. 

Beauty Trade Special 2024

Op 6, 7 en 8 april vindt weer de welbekende Beauty Trade Special beurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Deze beautybeurs is dé plek waar professionals in de beauty branche elkaar kunnen ontmoeten en hun inkopen doen voor een succesvol seizoen. Ook dit jaar is U-Consultancy weer aanwezig als sponsor. Benieuwd naar ons aanbod? Wij zijn te vinden bij onze stand 11C079.


Beauty Award 2024

U-Consultancy is sponsor van de Beauty Award 2024. De Beauty Award wordt georganiseerd om het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche aan te moedigen. Op 21 april 2024 is de feestelijke gala-uitreikingsavond. Door de vakjury worden deze avond verschillende awards uitgereikt aan schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland.


Jaarcongres Podologie & PodoExpo 2023

Op 6 november 2023 vindt het 22e jaarcongres Podologie & PodoExpo plaats in het Postillion Hotel in Bunnik. Wij als U-Consultancy hebben ook dit jaar weer een stand. Op het congres vertellen wij meer over onze opleidingen voor (medisch) pedicuren, podotherapeuten en podologen. Kom jij langs bij onze stand om meer te weten te komen over de inhoud en voordelen van deze opleidingen? Hopelijk zien we je daar!


Beauty Trade Special 2023

Op 25, 26 en 27 maart vindt weer de welbekende Beauty Trade Special beurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Deze beautybeurs is dé plek waar professionals in de beauty branche elkaar kunnen ontmoeten en hun inkopen doen voor een succesvol seizoen. Uiteraard is U-Consultancy weer aanwezig als sponsor op deze high-end vakbeurs met presentaties en interessante demonstraties.
Voor de lezingen hoef je je niet aan te melden, je kunt hier gewoon vrij binnenlopen.
Je kunt ons vinden bij stand 11C079.

Programma lezingen:


NVDA Jubileumcongres 2023: NVDA 60 jaar

Zaterdag 22 april 2023 staat U-Consultancy op het jubileumcongres van de NVDA. Op dit congres vinden veel inspirerende workshops en lezingen plaats, speciaal voor jou als doktersassistent. Hier zullen wij voor je klaarstaan bij onze stand. Meld je alleen aan, of kom samen met collega’s. Hopelijk zien we je daar!


WCS Wondcongres

18 april 2023 organiseert WCS Kenniscentrum Wondzorg haar 18e congres in de Jaarbeurs Utrecht. U-Consultancy zal hier ook aanwezig zijn. Het programma richt zich op verpleegkundigen, verzorgenden en (para)medici die geïnteresseerd zijn in wondbehandeling. Het congres bestaat uit plenaire en parallelsessies waarin praktische informatie wordt gegeven over wondbehandelingsmethoden en wondbehandelingsproducten.

Als je benieuwd bent naar de sfeer van voorgaande congressen kun je hier de verschillende terugblikken bekijken.


Beauty2Buy Beurs 2022

24, 25 en 26 september 2022 staat U-Consultancy op de Beauty2Buy beurs, georganiseerd door Beauty Trade Professionals. Deze beurs is een kleurrijk en over the top sfeertje met veel ruimte voor business gerelateerde fun en entertainment. Blok deze data dus meteen in je agenda! Op dit najaarsevent zullen we bij onze stand voor je klaar staan om alle belangrijke informatie te verschaffen over de opleidingen die we aanbieden. Ook vinden er interessante demonstraties plaats om je een goede impressie te geven.

Benieuwd naar meer informatie over de beurs? Kijk dan op de website: https://beauty2buybeurs.nl/nieuwe-look-beauty-trade-special/

De online ticketverkoop gaat rond 1 augustus van start. We zien je graag terug bij onze stand!

Jaarbeurs Utrecht: stand nummer 3B090
24, 25 en 26 september 2022


Beauty Trade Special 2022

Ben je in de gelegenheid? Kom dan ook zeker langs om informatie in te winnen over de opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialist. Ontdek welke meerwaarde je dit biedt en welke rol van betekenis je ermee kunt vervullen voor je cliënten.

En kom jij ook langs in het Skin Theater powered by U-Consultancy? Op alle drie de dagen worden hier boeiende presentaties gegeven. Het programma volgt dus houd we website goed in de gaten… We zien je graag terug bij het Skin Theater powered by U-Consultancy en natuurlijk bij onze stand!

Jaarbeurs Utrecht: Hal 10 stand nummer: 10D091
2, 3 & 4 april 2022