HBO-conform geaccrediteerde opleiding Medisch Schoonheidsspecialist / Masterclass Dermatologie

De opleiding Medisch schoonheidsspecialist/Masterclass Dermatologie is vanaf maart 2018 geaccrediteerd door de SNRO en geregistreerd als hbo-conform geaccrediteerde opleiding. Dit kwaliteitskeurmerk is een waarborg voor het niveau en de professionaliteit van onze opleiding.

Keurmerk
Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SNRO) is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen in het particulier onderwijs, met een ruime ervaring in de integrale en complementaire gezondheidszorg. Het SNRO-keurmerk is een herkenbare kwaliteitsgarantie. 

De opleiding is geaccrediteerd door de SNRO met 49,39 EC. 

Wat betekent dit voor jou als cursist?
Dit kwaliteitskeurmerk staat garant voor het niveau en de professionaliteit van onze opleiding. Zo weet niet alleen jij wat de kwaliteit van de opleiding is, maar ook je klanten. 

Diploma
Op het diploma staat de SNRO registratiecode met het aantal (49,39) EC’s.

Ter informatie: een hbo-conforme opleiding is niet hetzelfde als een hbo-opleiding. Onze opleiding is geen reguliere hbo-opleiding, maar een particuliere opleiding op hbo-niveau.

Iedere Medisch Schoonheidsspecialist staat geregistreerd op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl. Meer informatie over de SNRO vindt u hier.