Adviesraad Dermatologie

NIJKERK - Congres Dermasalon 2012 in Hart van Holland. FOTO SANDER KONING

Taken adviesraad
Bewaken kwaliteit van de opleidingen door:

  1. Advisering bepalen inhoud onderwijsprogramma.
  2. Up to date houden opleidingen.
  3. Jaarlijks bespreken resultaten schriftelijke evaluaties cursisten welke worden gebruikt om het onderwijsprogramma bij te stellen.
  4. Advisering keuze van gekwalificeerde opleiders.
  5. Advisering  afstemming opleiding t.a.v. ontwikkelingen in beroeps- en functie-uitoefening.

 

niekJ.N. Bennen, voorzitter adviesraad

Niek Bennen is dermatoloog in de DC Klinieken te Amsterdam en is docent bij U-Consultancy. Lid van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie.

 

 


bert

Dr. A.J. Oosting

Bert Oosting is dermatoloog en bioloog, werkzaam in het Spaarne Gasthuis te Hoofddorp en is docent bij U-Consultancy. Heeft diverse artikelen gepubliceerd samen met C.M. Uppelschoten in tijdschrift ‘De Schoonheidsspecialist’. Is gepromoveerd in Effect of mattress encasings on allergen loads, clinical variables and quality of life variables in an atopic population performed at the University Medical Hospital in Utrecht. Bestuurslid (secretaris) van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie. Lid van American Academy of Dermatology.


NIJKERK - Congres Dermasalon 2012 in Hart van Holland. FOTO SANDER KONING L.W. Barkema

Laurens Barkema is dermatoloog in het Antonius Ziekenhuis te Sneek en is docent bij U-Consultancy. Lid van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie.

 

 

frans


F.G. Rosweide

Frans Rosweide is dermatoloog in het Centrum Oosterwal dermatologie & flebologie te Alkmaar en is docent bij U-Consultancy. Lid van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie.