Curaçao studiereis 14 t/m 22 januari 2023

Foto studiereis 2022 met geslaagde schoonheidsspecialisten en trotse docenten.

Van 14 t/m 22 januari 2023 organiseert Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, een studiereis dermatologie voor cursisten. Op deze studiereis kun je de basis- en/of vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten volgen, maar ook de volgende Masterclasses: module 14 Signalering en preventie van huidkanker (geaccrediteerd voor huid- en podotherapeuten), module 15 Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn, module 16 Cosmeceuticals, module 18 Medische communicatie en dossiervorming. Wil je ook mee met deze leuke én leerzame reis? Leer hieronder meer over de studiereis dermatologie!


Al meer dan tien jaar gaat U-Consultancy samen met een groep enthousiaste en leergierige schoonheidsspecialisten op studiereis naar Curaçao. Elk jaar is dit weer een daverend succes met leerzame lessen, gezelligheid, veel zon en leren van elkaar. Wij kijken er daarom ook elk jaar weer naar uit. 


Wat gaan we doen?
Op zondag 15 januari 2023 starten we met een gezellig welkomstdiner met alle cursisten en dermatologen. Op maandag wordt gestart met de cursussen, de planning vindt je hieronder. De studiereis is de uitgelegen kans om de opleiding binnen een kort tijdsbestek te voldoen. Ze sluiten namelijk naadloos op elkaar aan en er is voldoende tijd om met collega’s te sparren over de opgedane kennis. ’s Avonds is er voldoende tijd om na te praten, maar natuurlijk ook om de omgeving te verkennen.

Naast de basis- en vervolgopleiding worden ook een aantal masterclasses gegeven: cosmeceuticals, huidfotografie, het signaleren van huidkanker en medische communicatie. Let op: deze kunnen alleen gevolgd worden door cursisten die ook de basis- en vervolgopleiding al hebben afgerond.

De toetsing vind schriftelijk plaats via de online-leeromgeving. Deze kun je na afloop van de opleiding op Curaçao online maken.

Opleidingen en data
Het is mogelijk om zelf te beslissen welke opleidingen en/of masterclasses u graag wilt volgen. Zo kun je je reis zelf inplannen naar je interesses! De data van de aangeboden opleidingen:

Basisopleiding dermatologie: 16 & 17 januari 2023
Vervolgopleiding dermatologie: 19 & 20 januari 2023
Masterclass Cosmeceuticals: 16 januari 2023
Masterclass Huidfotografie & verwijzing naar de eerste lijn: 17 januari 2023
Masterclass Signalering en preventie van huidkanker: 19 januari 2023
Masterclass Medische communicatie en dossiervorming: 20 januari 2023

Programma:

Zaterdag 14 januari: vertrek uit Nederland
Zondag 15 januari: welkomstdiner op het Morena Resort
Maandag 16 januari: Basisopleiding dag 1 en Masterclass cosmeceuticals
Dinsdag 17 januari: Basisopleiding dag 2 en Masterclass huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn
Woensdag 18 januari: vrije dag
Donderdag 19 januari: Vervolgopleiding dag 1 en Masterclass signalering en preventie van huidkanker
Vrijdag 20 januari: Vervolgopleiding dag 2 en Masterclass medische communicatie en dossiervorming
Zondag 22 januari: vertrek uit Curaçao


STAP-budget

Wil jij de basis- en vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten volgen in dit tropische paradijs? Dit jaar kun je dat ook doen met het STAP-budget. Speciaal voor deze opleiding hebben we een combinatiepakket opgesteld, waardoor de opleiding bijna compleet wordt vergoed. Schrijf je vóór 24 oktober in voor de opleiding en vraag 1 november het STAP-budget aan.

Speciaal voor de opleiding hebben we combipakketten opgesteld, waardoor van het volledige budget gebruik gemaakt kan worden.

De volgende combinaties zijn te volgen met STAP-budget in Curaçao:

  • Basis- en vervolgopleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten
  • Vervolgopleiding Dermatologie + 2 masterclasses: Cosmeceuticals + Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn
  • 2 Masterclasses: Signalering en preventie van huidkanker + Medische communicatie en dossiervorming
  • 2 Masterclasses Cosmeceuticals + Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn
  • 4 masterclasses: Signalering en preventie van huidkanker, Medische communicatie en dossiervorming, Cosmeceuticals en Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Wanneer je de basis- en vervolgopleiding dermatologie bij U-Consultancy hebt gevolgd of de vervolgopleiding wilt volgen op Curaçao, kun je ook de Masterclasses volgen. Meer informatie over de Masterclasses vind je hier.
Als huidtherapeut of podotherapeut kun je ook meedoen aan de module Signalering van huidkanker. Meer informatie over de modules voor huidtherapeuten vind je hier en over de modules voor podotherapeuten en pedicuren klik hier.

Wil je mee met deze leuke en leerzame reis? De opleiding, onder leiding van een Nederlandse dermatoloog, wordt gegeven op het Morena Resort waar je ook het verblijf kunt boeken. Ook is het mogelijk te boeken bij een ander resort of kun je er voor kiezen om een appartement of villa met meerdere personen te delen.

Voor de complete inhoud van de basisopleiding klik hier, voor de vervolgopleiding klik hier en voor de Masterclasses klik hier.

Kosten opleiding (exclusief reis- en verblijfkosten)
Basisopleiding € 625,- btw-vrij
Vervolgopleiding € 625,- btw-vrij
Masterclass Signalering en preventie huidkanker € 395,- btw-vrij
Masterclass Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn € 395,- btw-vrij
Masterclass Cosmeceuticals € 395,- btw-vrij
Masterclass Medische communicatie en dossiervorming € 395,- btw-vrij

Accreditatie 
Voor podotherapeuten is er accreditatie verleend door StADAP:
– Masterclass Signalering en preventie van huidkanker: 8,5 punten (NVvP) en 16,5 punt (NVH).

– Voor de andere opleidingen kunt u vrije studiepunten verkrijgen

Prijzen  accommodatie (onder voorbehoud), met U-Consultancy studiereis, 25% korting

• 1-slp kamer app Breeze, standard occ 1-2, prijs per nacht € 167,91,-
• 2-slp kamer app Aura, standard occ 1-2, prijs per nacht € 200,77,-
• 2-slp kamer app Regal, standard occ 1-2, prijs per nacht € 211,22,-
• 3-slp kamer villa Azul, standard occ 1-4, prijs per nacht € 302,28,-
• 4-slp kamer villa Ambiente, standard occ 1-6, prijs per nacht € 414,23,-
* ivm koerswisselingen kunnen de definitieve prijzen afwijken

Uiteraard is het ook mogelijk om een partner mee te nemen en/of uw eigen reis(duur) samen te stellen!

Morena Resort

Dit eco-resort is een aanwinst voor Jan Thiel Baai. Prachtige villa’s en appartementen in Caribische sfeer. Natuur en comfort gaan hand in hand bij Morena Resort. De klimatologisch ontworpen tropische villa’s en appartementen zijn verfrissend koel en hoogwaardig afgewerkt. Bijzonder mooi is het interieur gemaakt van duurzame en originele “fair trade” materialen.
Kijk hier voor meer informatie over het resort.

Terugblik op de studiereis Curaçao 2022

In januari 2022 organiseerde Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, voor de twaalfde keer een studiereis naar Curaçao.

Kennis vormt steeds meer het sleutelwoord voor succesvol opereren. Kennis op peil houden en bijblijven in je vak betekent je blik verruimen en zoeken naar nieuwe ideeën en mogelijkheden. Een studiereis is daarbij een uitstekend hulpmiddel en waarom dan niet op een zonovergoten eiland? Een studiereis biedt de gelegenheid om in een relatief korte tijd intensief opgeleid te worden. Juist door een paar dagen weg te zijn, is het ook effectiever. Naast het opdoen van kennis en inspiratie is een studiereis natuurlijk dé gelegenheid om je netwerk uit te breiden. De opleiding is niet alleen leerzaam en leuk, maar ook nog eens gemakkelijk te combineren met een heerlijke vakantie!

Op de studiereis waren zowel schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en medisch pedicures aanwezig. Tijdens de Masterclass Signalering en preventie van Huidkanker konden de cursisten gelijk hun kennis over de donkere huid toepassen op de modellen die aanwezig waren. De cursisten hebben aangegeven dat ze het een hele mooie, bijzondere ervaring vonden waar ze veel hebben geleerd.

Na een intensieve cursusweek werd de studiereis feestelijk afgesloten met het uitreiken van de certificaten en een afscheidsborrel.

Reacties van cursisten

Marieke van Dinther: “Het waren gezellige en vooral informatieve dagen. Ik heb nu beduidend meer inzicht in huidafwijkingen en wat te doen.”

Rancy Tuijp: Een belevenis voor de rest van mijn leven! Ontzettend leerzaam, goed, leuk, speels en niet te langdradig uitgelegd. Een investering in mijzelf en tevens voor de klanten.”

Jeanine Harthoorn: “Prima theoretische kennis opgedaan over toegepaste dermatologie in mijn vak. Echt een toevoeging!!”

Melissa: “Het afgelopen jaar heb ik voor mijn salon de studiereis naar Curaçao mogen volgen. Tijdens deze onwijs leuke studiereis heb ik veel geleerd van de dermatologen die les gaven. Daarnaast heb ik veel leuke, nieuwe contacten opgedaan met vakgenoten en genoten van het heerlijke eiland! Het verblijf was top, buiten les krijgen was heerlijk en de sfeer was gezellig en relaxed. De ideale combinatie van kennis opdoen en ontspanning. Ook kregen we voldoende tijd om het eiland te verkennen en heb ik veel inspiratie gekregen van de studiegenoten die mee waren! Het welkomsdiner en de afscheidsbbq die Carla georganiseerd had, maakte deze studiereis compleet. Een ervaring om nooit te vergeten!”

Kim: “Voordat ik mijn eerste studiereis naar Curaçao boekte had ik mij er al een aantal jaren op “verheugd”. Ik wilde het zo graag een keer meemaken, maar er was steeds wel een reden om niet te gaan: kinderen te klein, te druk, geen oppas, salon te lang gesloten etc. Ondertussen ben ik 2 keer mee geweest en ik kan het iedereen aanraden.”

“In een prachtige, relaxte omgeving jouw kennis over de huid naar een hoger niveau tillen. Fijne docenten die op een prettige en begrijpelijke manier les geven. Ideeën uitwisselen met collega’s en ‘s avonds heerlijk onder de palmboom met de voeten in het zand genieten van de ondergaande zon. Dat zijn toch wel de krenten in de pap die we onszelf moeten gunnen!”

“Een prachtig eiland, kennis vergroten en gezelligheid met vele lieve collega’s uit het vak! Lieve Carla, Dermatologen én studiegenoten, bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! Echt een aanrader!”

Zie hier de impressies van de studiereizen van de afgelopen jaren.

Vragen?
Klik hier…

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN