Praktische microscooptraining

2FAD1AA9-87CD-46C6-91EF-FBD8A147A0A5

Heeft u altijd al willen leren hoe u huidschilfers en nagelmateriaal moet afnemen en hoe u zelf een KOH-preparaat maakt? Speciaal voor cursisten die de vaardigheidstraining in de diagnostiek van voetschimmel en nagelmycose hebben gevolgd en nog meer willen leren over het gebruik van de microscoop biedt U-Consultancy nu een praktische microscooptraining aan. Tijdens deze training leert u hoe u moet werken met een microscoop. Dit in een kleine groep onder nauwe supervisie van een dermatoloog.

De training begint met een uitleg over het gebruiksklaar maken van de microscoop. Hierbij zullen alle verschillende onderdelen van de microscoop worden besproken. Hierna zult u onder begeleiding van een dermatoloog stapsgewijs leren om de microscoop in te stellen en hiermee om te gaan.

Voor het volgen van de training kunt u uw eigen microscoop meenemen, of gebruik maken van de microscopen op locatie. Het wordt aangeraden om een model met schimmelnagels mee te nemen, dit is echter niet verplicht.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Doelgroep
Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor pedicures, podotherapeuten, podologen, andere voetspecialisten en huidtherapeuten die de vaardigheidstraining in de diagnostiek van voetschimmel en nagelmycose hebben gevolgd en meer willen leren over het gebruik van de microscoop en zelf intensief willen oefenen onder supervisie van de dermatoloog.

Accreditatie
Voor podotherapeuten zijn de studiebelastingsuren (SBU) 5. Aan het einde van de lesdag wordt een certificaat uitgereikt waarop deze accreditaties zijn vermeld. Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP) accrediteert deze opleiding met 6 punten (domein Voetzorg – Overige Voetzorg).

Duur en locatie
De praktische microscooptraining wordt aangeboden in Nieuwegein en duurt 1 dag. 

Data
Nieuwegein google-maps-icon-xsmall:
– op aanvraag

Kosten:
De kosten voor de praktische microscooptraining bedragen € 295,- btw-vrij. Voor koffie, thee en de lunch wordt gezorgd. Afhankelijk van uw situatie, kan de training fiscaal aftrekbaar zijn.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar omdat we in kleine groepen van minimaal 5 en maximaal 10 personen werken.

Toelatingseis
Om toegelaten te worden tot deze training dient u de Vaardigheidstraining in de diagnostiek van voetschimmel en nagelmycose voldoende te hebben afgerond bij U-Consultancy.

Cursist aan het woord

Cursist juli 2021: “Leuk, interessant en erg leerzaam.”

Cursist juli 2021: “Een leerzame cursus met een fijne groepsgrootte. De opleiding was lang genoeg, omdat het ook best intensief was.

Cursist Anneke König-van Efferen: “Het is heel duidelijk dat U-Consultancy heel veel waarde hecht aan kwaliteit van de opleiding, daar dermatologen de lessen geven en van wie kun je nu beter les krijgen dan een specialist!”

Vragen?
Klik hier…

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN