Praktische microscooptraining

2FAD1AA9-87CD-46C6-91EF-FBD8A147A0A5

Heeft u altijd al willen leren hoe u huidschilfers en nagelmateriaal moet afnemen en hoe u zelf een KOH-preparaat maakt? Speciaal voor cursisten die de vaardigheidstraining in de diagnostiek van voetschimmel en nagelmycose hebben gevolgd en nog meer willen leren over het gebruik van de microscoop biedt U-Consultancy nu een praktische microscooptraining aan. Tijdens deze training leert u hoe u moet werken met een microscoop. Dit in een kleine groep onder nauwe supervisie van een dermatoloog.

De training begint met een uitleg over het gebruiksklaar maken van de microscoop. Hierbij zullen alle verschillende onderdelen van de microscoop worden besproken. Hierna zult u onder begeleiding van een dermatoloog stapsgewijs leren om de microscoop in te stellen en hiermee om te gaan.

Voor het volgen van de training is het van belang dat u over een eigen microscoop beschikt, deze is  eventueel ook via ons te bestellen. Daarnaast is het van belang dat u materiaal als huidschilfers en nagelmateriaal meebrengt naar de training.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Doelgroep
Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor pedicures, podotherapeuten, podologen, andere voetspecialisten en huidtherapeuten die de vaardigheidstraining in de diagnostiek van voetschimmel en nagelmycose hebben gevolgd en meer willen leren over het gebruik van de microscoop en zelf intensief willen oefenen onder supervisie van de dermatoloog.

Accreditatie
Voor podotherapeuten zijn de studiebelastingsuren (SBU) 5. Aan het einde van de lesdag wordt een certificaat uitgereikt waarop deze accreditaties zijn vermeld.
 ProCert geeft 6 accreditatiepunten voor deze training, domein Voetzorg.

Duur en locatie
De praktische microscooptraining wordt aangeboden in Nieuwegein en duurt 1 dag. 

Data
Nieuwegein google-maps-icon-xsmall: Woensdag 7 juli 2021 (10.00 – 16.00 uur)

Kosten:
De kosten voor de praktische microscooptraining bedragen € 295,- btw-vrij. Voor koffie, thee en de lunch wordt gezorgd. Afhankelijk van uw situatie, kan de training fiscaal aftrekbaar zijn.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar omdat we in kleine groepen van minimaal 5 en maximaal 10 personen werken.

Toelatingseis
Om toegelaten te worden tot deze training dient u de Vaardigheidstraining in de diagnostiek van voetschimmel en nagelmycose voldoende te hebben afgerond bij U-Consultancy.

Cursist Anneke König-van Efferen: “Het is heel duidelijk dat U-Consultancy heel veel waarde hecht aan kwaliteit van de opleiding, daar dermatologen de lessen geven en van wie kun je nu beter les krijgen dan een specialist!”

Vragen?
Klik hier…

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN