Haar-hoofdhuid-nekmassage

Het gebied rond de nek en schouders bevat bij veel mensen aardig wat spanning. Tijdens een haar-hoofdhuid-nek massage worden de blokkades in dit gebied opgeheven wat zorgt voor directe ontspanning. Een haar-hoofdhuid-nekmassage wordt ervaren als zeer ontspannend. Deze massage kun je als extra dienst aanbieden aan je klanten.

Tijdens deze eendaagse cursus leer je de technieken van de haar-hoofdhuid-nekmassage onder de knie te krijgen.

Om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen wordt deze cursus gegeven in kleine groepen. De kleine groepen stellen de docent in staat om iedere cursist persoonlijke aandacht te geven en verhogen zo het leerrendement.

Er is voor deze eendaagse cursus geen model nodig.

Doelgroep
Schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, kappers en haarwerkers.

Kosten
€ 225,- btw-vrij, inclusief onderwijsmateriaal, koffie, thee en lunch.

Duur en locatie
De cursus wordt aangeboden in  Nieuwegein en duurt 1 dag. Lesdagen zijn van 09.30 tot 17.00 uur, mits anders vermeld.

Data
Nieuwegein google-maps-icon-xsmall :
– Dinsdag 19 november 2024

Cursist aan het woord
De cursus haar-hoofdhuid-nekmassage is door onze cursisten beoordeeld met het gemiddelde van een 9!

Sheile van Limpt: “Een absolute aanvulling op mijn kennis als specialiste, hierdoor onderscheid ik mij in mijn vakgebied!

J.P. Koersen: “Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik gaan kijken bij wie ik mijn kennis wilde gaan uitbreiden. Ik kwam bij U-Consultancy terecht. Dit was mijn eerste cursus en ik kan niet wachten op mijn volgende cursus die in september 2020 zal gaan starten. Ik heb veel geleerd na vandaag, super! Alles was zeer duidelijk en alle vragen die werden gesteld werden professioneel beantwoord.”

Marielle: “Ik heb deze opleiding gevolgd als afsluiting van de basis- en vervolgopleiding Dermatologie voor kappers en haarwerkers. Ik heb de gehele opleiding als zeer positief ervaren. Bedankt voor de lessen, deze waren zeer goed toepasbaar en bruikbaar!”

Mariska vd Ven: “De opleiding voldoet aan mijn verwachtingen, een extra ‘dimensie’ voor mij en mijn vak! Maar zeker óók voor mijn klanten, zeker na de periode van coronasluiting.”

Vragen?
Klik hier…

 

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN