Open dag U-Consultancy

U bent van harte welkom op onze open dag in Nieuwegein.

 

Deze open dag zal plaatsvinden op maandag 8 juni 2020 van 10:30 tot 15:00

In de ochtend bieden wij intakegesprekken aan waarbij u persoonlijk of in een kleine groep een gesprek aan kan gaan met Carla Uppelschoten (directeur & senior opleider) of met Trees van Laar (Hoofddocent). Deze vinden plaats om:

10:30

11:30

Mocht u hier aanwezig willen zijn, stuur dan tijdig een mail zodat wij u kunnen inschrijven bij een van deze gesprekken. Vol is vol.

Verder hebben wij ook het algemene middagprogramma dat zal plaatsvinden van 13.30 tot 15.00. Hierbij zal een rondleiding gegeven worden van de opleidingslocatie in Nieuwegein. Carla Uppelschoten geeft een presentatie en er vinden meerdere demonstraties plaats. Daarbij is er genoeg tijd voor een hapje & drankje waarbij u in contact kan komen met docenten of mede studenten. Al uw vragen worden beantwoord tijdens deze open dag!

 Locatie:

U-Consultancy

Utrechtsestraatweg 34

3438 AM Nieuwegein

 

Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf Utrecht Centraal stapt u binnen 10 minuten voor de deur uit. U kunt bus 74 richting Nieuwegein/Vianen of bus 65 richting Vianen via Plettenburg nemen en uitstappen bij bushalte ‘Huis de Geer’.

 U kunt u aanmelden door een mail te sturen naar:

administratie@uconsultancy.nl

 Hierbij dient u te vermelden:

Naam

Aantal personen

Intake gesprek ja / nee (Met tijdstip)

Telefoonnummer

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen via volgend telefoonnummer of email adres.

030-6044170

administratie@uconsultancy.nl

Voor meer informatie over de opleidingen: klik hier.