Intakegesprekken voor schoonheidsspecialisten


Bent u geïnteresseerd in onze opleidingen en specialisaties voor schoonheidsspecialisten of heeft u de ambitie om Medisch Schoonheidsspecialist te worden? Dan kan u voor al uw vragen en opmerkingen een intakegesprek plannen met een van onze docenten!

Deze gesprekken zijn een-op-een en u krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen. Alle ins en outs van de opleidingen worden besproken en u krijgt een duidelijk beeld van de inhoud van de lessen. U krijgt verder een kleine rondleiding zodat u de plek waar u les krijgt alvast leert kennen. 

Mocht u graag een gesprek inplannen, stuur dan een e-mail naar secretariaat@uconsultancy.nl met uw persoonlijke gegevens, de opleiding(en) waar u graag meer over wil weten en uw beschikbaarheid. Dan nodigen wij u uit voor een gesprek!

Ervaringen van Medisch Schoonheidsspecialisten

Locatie
U-Consultancy
Utrechtsestraatweg 34
3438 AM Nieuwegein

Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf Utrecht Centraal stapt u binnen 10 minuten voor de deur uit. U kunt bus 74 richting Nieuwegein/Vianen of bus 65 richting Vianen via Plettenburg nemen en uitstappen bij bushalte ‘Huis de Geer’.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen via volgend telefoonnummer of e-mailadres.

030-6044170

secretariaat@uconsultancy.nl

Voor meer informatie over de opleidingen: klik hier.