Spaarne Gasthuis | Hoofddorp

Spaarne Gasthuis Hoofddorp
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp
Tel. (023) 890 89 00

Met openbaar vervoer
Plan uw route met het openbaar vervoer naar het Spaarne
Gasthuis in Hoofddorp met de reiswijzer.
Inlichtingen over het openbaar vervoer kunt u verder nog
krijgen bij OV-reisinformatie: tel. 0900-9292 of via
www.9292ov.nl.

Met eigen vervoer
Vanuit Hoofddorp

U rijdt via de N201 Weg om de Noord/ Kruisweg richting
Heemstede. Ter hoogte van het oranje busstation (aan uw linkerhand) en nog voor het viaduct (rechtvooruit) gaat u naar links, u ziet het Spaarne Gasthuis achter het busstation liggen.

Vanuit Haarlem
Mogelijkheid A
U rijdt via de N200 Amsterdamse Vaart naar de rotonde Rottepolderplein en neemt de rechterafslag naar A205 Haarlem-Zuid. Volg deze en neem direct de linkerafslag richting Hoofddorp, N205 Drie Merenweg.
Volg deze weg en na enkele kilometers bij de derde verkeerslichten gaat u linksaf richting Hoofddorp. Bij de kruising met de N201 Kruisweg rechtsaf richting Heemstede. Direct linksaf slaan bij het eerstvolgende verkeerslicht. Achter het oranje busstation ligt het Spaarne Gasthuis.

Mogelijkheid B
U rijdt via de A205 Oude Schipholweg of parallel via de Boerhaavelaan in Schalkwijk richting Hoofddorp. Bij de verkeerslichten gaat u richting Hoofddorp, N205 Drie Merenweg. Volg deze weg en na enkele kilometers bij de derdeverkeerslichten gaat u linksaf richting Hoofddorp. Bij de kruising met de N201 Kruisweg rechtsaf richting Heemstede. Direct linksaf slaan bij het eerstvolgende verkeerslicht. Achter het oranje busstation ligt het Spaarne Gasthuis.

Vanuit Heemstede
U rijdt via de Heemsteedse Dreef N201 naar Hoofddorp. U blijft de weg volgen en slaat bij de verkeerslichten direct na het viaduct rechtsaf. Achter het oranje busstation ligt het Spaarne Gasthuis.

Vanuit Nieuw-Vennep/Hillegom/Lisse
U rijdt via de N205 Drie Merenweg richting Hoofddorp. Bij de verkeerslichten gaat u rechts u richting de N201 Hoofddorp. Bij de verkeerslichten op de kruising met de N201 Kruisweg gaat u naar rechts en direct de volgende verkeerslichten naar links. Achter het busstation ligt het Spaarne Gasthuis.

Vanuit Den Haag
U neemt op de snelweg A4 de afslag Hoofddorp/Aalsmeer. Onderaan de afslag gaat u links, richting Hoofddorp. U rijdt via de N201 Weg om de Noord/ Kruisweg richting Heemstede. Volg deze weg en na enkele kilometers ziet u, vlak voor het viaduct, aan uw linkerhand het Spaarne Gasthuis liggen. U gaat bij de verkeerslichten links, achter het oranje busstation ligt het Spaarne Gasthuis.

Vanaf de snelweg vanuit Alkmaar/Amsterdam
U rijdt via de A5 of de A9 naar de afslag Haarlem-Zuid, vervolgens neemt u direct de linkerafslag richting Hoofddorp, N205 Drie Merenweg. Volg deze weg en na enkele kilometers bij de derde verkeerslichten gaat u linksaf richting Hoofddorp. Bij de kruising met de N201 Kruisweg rechtsaf richting Heemstede. Direct linksaf slaan bij het eerstvolgende verkeerslicht. Achter het oranje busstation ligt het Spaarne Gasthuis.

Minder-validen
Beide locaties van het Spaarne Gasthuis zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn. Bij de hoofdingang van beide locaties is parkeergelegenheid voor minder-validen aanwezig. Routebeschrijving Spaarne Gasthuis Hoofddorp 2

Parkeergelegenheid
De parkeergarage bij het Spaarne Gasthuis Hoofddorp biedt plaats aan 700 auto’s en bevindt zich aan de noordzijde van het ziekenhuis. De garage is geopend van 06.00 tot 21.30 uur: buiten deze tijden kan er niet geparkeerd worden, maar kunnen auto’s wel met een parkeerkaart worden opgehaald.
Het parkeerterrein aan de zuidzijde van het ziekenhuis biedt plaats aan 400 auto’s. Als u binnen 15 minuten na aankomst de parkeergarage of het parkeerterrein verlaat (bijvoorbeeld als u iets af komt geven of iemand naar het ziekenhuis brengt) is het gratis. Aan de noordkant van het ziekenhuis is hiervoor
ook een zogenaamde blauwe zone aanwezig. U kunt hier met een parkeerschijf 15 minuten gratis parkeren. Anders zijn de kosten van parkeren € 0,60 per half uur gerekend vanaf het moment van binnenkomst. U kunt met chipknip, creditcard en contant betalen. De betaalautomaten staan op de begane grond in de parkeergarage en onderaan de zuidingang van het ziekenhuis.