And the winner is…Elina Zeldenrust!

Oud-student van U-Consultancy Elina Zeldenrust is de winnares van de prijs voor beste schoonheidsspecialist van regio Noord! Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prestigieuze vakprijs! Na het afronden van de opleiding Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® schreef zij het volgende:

Ken je dat gevoel dat je als schoonheidsspecialiste meer uit je werk wilt halen, het verlangen naar meer kennis? Hoe zit dat nou met die moedervlek? Dat ene rode plekje, wat kan ik daar mee? Hoe kan ik het beste littekens behandelen? Hoe word ik serieus genomen door de medische wereld? Met meneer Google en diverse boeken kom je een heel eind. Maar dat is toch niet voldoende.

Toen leerde ik U-Consultancy kennen en heb ik de basis en vervolg dermatologie voor schoonheidsspecialiste gevolgd. Les van een dermatoloog die zijn medische kennis van de huid met ons deelt. De kennis die wij veelal tegenkomen in de praktijk. Dat smaakte naar meer. Er is meer, nog 10 modules extra kennis. Aan dit avontuur ben ik begonnen en heb ik inmiddels afgerond. Met veel plezier heb ik de lessen gevolgd. Het is voor mij niet naast de deur, maar ondanks dat kwam ik met veel energie, kennis en ideeën terug uit Nieuwegein. Naast de kennis van de huid, medische richtlijnen, communicatie etc. ben ik veel bewuster geworden van mijn bedrijf en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Zo heb ik keuzes gemaakt voor mijn bedrijf waar ik eerst negatief tegenover stond. Daarom heb ik de module ontharingstechnieken ook als laatste gevold. Elektrisch ontharen diploma had ik al op zak.

Dankzij de docent van U-Consultancy heb ik deze behaald met hoge cijfers. Zonder het behalen van de module laser en flits zou ik mijn titel niet behalen. Dus positief en met goede hoop op een interessante module, ben ik deze module gestart. Na de eerste les was ik om. Wat een interessante lessen, de theorie erachter boeit me enorm. Na het behalen van deze module heb ik dan ook gelijk een IPL-apparaat aangeschaft. Ben er zo blij mee. Waar ik wel erg van schrok is de hoeveelheid IPL en laserapparatuur er mee gewerkt wordt, zonder dat de specialisatie ontharingstechnieken gevolgd is. Heb je een apparaat staan en nog niet de specialisatie gevolgd, ga dat dan nu doen. De module is pittig en kostbaar, maar de kennis die je ermee verdiend is voor jou en je klanten veel waard.

Investeer in jezelf of/en in je bedrijf. Ga het avontuur aan.