Ervaring cursist Masterclass Janny Jansen

DE MASTERCLASS – door Janny Jansen

janny-jansen

Er schieten mij drie woorden te binnen als ik aan de masterclass denk: boeiend, leerzaam en praktisch.

  • Boeiend, omdat de lesdagen worden ingevuld door dermatologen die goed voorbereid en met veel kennis en praktijkvoorbeelden de stof met je doornemen. Daarbij word je ook meteen praktisch aan het werk gezet.
  • Leerzaam, omdat je veel situaties herkent die geschetst worden en er ook veel nieuwe zaken aan bod komen.
  • Praktisch, omdat je het geleerde in je eigen bedrijf direct kunt toepassen.

Omdat ik zelf nog maar twee jaar geleden mijn diploma schoonheidsspecialiste heb gehaald en mijn kennis op het gebied van dermatologie wilde uitbreiden, waren de opleidingen van U-Consultancy mij op het lijf geschreven. Kennis is voor mij belangrijk. Daarbij vind ik het erg leuk om te leren. Als schoonheidsspecialiste weet je veel, maar naar mijn zin lang niet genoeg. Ik wil professioneel kunnen handelen ten aan zien van de klanten en andere professionals, zoals de huisarts en dermatoloog.

Nu ik op de helft ben van de 10 modules van de masterclass, merk ik dat klanten de voortgang van mijn studie met belangstelling volgen. Het geeft hen een veilig gevoel dat ik zoveel weet.

Dat een opleiding geld kost, is bekend. Het is voor mij nooit een zakelijke overweging geweest of het wel wordt terugverdiend. Het is grappig te constateren dat dit dus wel gebeurt. Mijn klantenkring groeit en daarmee mijn omzet. Zo heb ik de specialisatie acne al lang terugverdiend. In een half jaar tijd!

Omdat ik bij de eerste lichting van de Masterclass hoor, merk je dat er soms wat kleine ‘kinderziektes’ in schuilen. Logisch, bij iets dat voor het eerst draait. Directeur Carla Uppelschoten luistert naar kritiek en doet daar ook direct iets mee. Er worden passende oplossingen gezocht en voor de nieuwe groep aanpassingen gedaan. De service is fantastisch, want voor de praktijklessen elektrisch ontharen mocht ik een paar extra middagen volgen omdat er nog plaats was in een nieuwe groep. Super!

Al met al krijg je tijdens de praktijklessen persoonlijke aandacht en word je goed begeleid. De praktijkdocenten zijn kundig en helpen je waar nodig. Zoals je leest, ben ik ontzettend enthousiast over de Masterclass. Wil je je onderscheiden? Dan is het zeker het overwegen waard je in te schrijven!

Janny Jansen-Reurich, huidverbeteringsspecialiste.

Chamomilla, praktijk voor huidverbetering te Sint Jansklooster ( Overijssel)

Geef een reactie