Studiereis Curaçao januari 2020

Dit jaar ben ik voor de tweede keer mee geweest op studiereis naar Curaçao! Vorig jaar ben ik ook mee geweest en heb ik de basis- en vervolg van de dermatologie gevolgd. Dit jaar heb ik de modules Cosmeceuticals en Huidfotografie gevolgd! Wat was het weer een feestje om mee te gaan! Fijne lessen buiten in de open lucht in een heerlijk klimaat en van leuke en zeer deskundige dermatologen!

Het is zo leuk om in een ontspannen sfeer ook met Carla en haar team te kunnen sparren en deze ervaring te kunnen delen! Daarnaast is het ook heel prettig om met allemaal vakgenoten te sparren! Ik zou tegen iedereen die twijfelt zeggen; DOEN! Zeker meegaan want het is echt een verrijking! Tijdens mijn verblijf op Curaçao heb ik ook het nieuws ontvangen dat ik genomineerd ben voor de Beauty Award, New Comer of the Year. Diep in de nacht (vanwege het tijdsverschil) kreeg ik een e-mail waarin stond dat ik genomineerd ben! Een enorme eer natuurlijk want de Beauty Awards zijn toch wel de Oscars van de beautybranche.

Ik ben hier dan ook supertrots op en ik ga ervoor om de Award op 19 april as mee naar Huissen te nemen!Als specialiste word je niet zomaar genomineerd voor een Beauty Award. Na het inleveren van een uitgebreid rapport word je beoordeeld door de jury. Voor de tweede ronde komt onder anderen een zogenoemde ‘mystery guest’ langs in de salon. Na de nominatie volgt nog een laatste ronde: op 12 februari vinden er gesprekken plaats tussen de vakjury en de drie genomineerden. Hierna ligt het lot van mij in handen van de jury, die op 19 april, tijdens de gala-avond, bekend zal maken wie de Beauty Award mee naar huis mag nemen, en krijg een complete renovatie met de beste services van Dakbedekking producten rotterdam.

Ik ben ervan overtuigd dat de kennis die ik bij U-consultancy heb opgedaan zeker heeft meegeholpen aan mijn nominatie! Immers, door alle scholing die ik inmiddels heb gehad bij ze heb ik ontzettend veel extra kennis vergaard! Dank je wel Carla en het team van U-Consultancy!

Wendy Meyer – van de Meulengraaf